Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

11η Δράση, Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες

 Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ελευσίνας πιστός στον καθιερωμένο πλέον θεσμό της διάθεσης προϊόντων Ελληνικής γης «χωρίς μεσάζοντες» από το Δήμο μας, πραγματοποίησε την 11η διανομή με μεγάλη επιτυχία διανέμοντας:
με παραγγελίες
  • φασόλια Δυτικής Μακεδονίας 1,5 τόνοι
  • ρύζι από την Ανθήλη Λαμίας 1.8 τόνοι
και χωρίς παραγγελίες:
  • πορτοκάλια-μανταρίνια από την Λυκόβρυση Λακωνίας 1.2 τόνοι
  • κρασί από την Οινόη Αττικής 300 lt
  • σταφίδα από τον Άσσο Κορινθίας 300 κιλά
  • ζυμαρικά Κορινθίας 300 κιλά
  • ελιές θρούμπες από τη Θάσο100 κιλά και
  • επίσης διατέθηκαν φυτά από παραγωγό με ανθοκήπιο


















Ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά αρχικά τον κ. Δημητρακάκη Βασίλειο που παραλάμβανε όλες τις παραγγελίες καθημερινά και ακούραστα καθ΄όλη τη διάρκεια της υποβολής τους. Στην συνέχεια τους Κωνσταντίνο & Σπυριδούλα Παναγοπούλου, οι οποίοι και σε αυτή τη διάθεση προϊόντων, μας βοήθησαν εγκαθιστώντας και πάλι, ξύλινο λυόμενο για τις ανάγκες τις διανομής με κλιματισμό και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Επίσης ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν (παρά τις αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις για το Σάββατο 2 Μαρτίου) ενεργά αφιλοκερδώς και με συνέπεια από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το πέρας της διανομής, διευκολύνοντας με ποικίλους τρόπους την διοργάνωση. Αναλυτικότερα ευχαριστούμε τους (με αλφαβητική σειρά): Δανιήλ Ηλία, Δανιήλ Κωνσταντίνο, Κτενά Θεφύλακτο, Κτενά Σπυρίδωνα, Μαραγκάκη Μαρία, Μαραγκάκη Μύρωνα, Μίχα Δημήτριο, Μίχα Κωνσταντίνο, Νεκταρίδη Νικόλαο, Νηζησκιώτη Σωτήριο, τον πρόεδρο των εθελοντών Θριασίου πεδίου Ρεντούμη Δημήτριο και την Τσόκα Κωνσταντίνα, καθώς με την προσφορά τους βοήθησαν καθοριστικά ώστε το ακόλουθο εγχείρημα να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και συντονισμό. 
Επίσης ο Δήμος Ελευσίνας οφείλει να αναφέρει τη βοήθεια της Αντιπεριφέρειας και συγκεκριμένα της Αντιπεριφεριάρχη κ. Σταυρούλας Δήμου και του υπεύθυνου του Γραφείου Κίνησης κ. Μιχάλαρου Στέφανου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου