Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Σεμινάρια από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.

Σεμινάρια (πρωινά, απογευματινά και ταχύρυθμα) σχετικά με αγροτικά θέματα προτίθεται να διεξάγει σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Γεωπονικών Ερευνών. (Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων εδώ).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:
2 και 3 Σεπτεμβρίου αυστηρά ΜΟΝΟ για τα τμήματα Μελισσοκομίας
4 και 5 Σεπτεμβρίου (και μέχρι πλήρωσης των τμημάτων) τα υπόλοιπα σεμινάρια.


Για να συμμετάσχει ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει:

Να υποβάλει σχετική αίτηση που διατίθεται από το Ινστιτούτο, και να καταβάλλει το αντίστοιχο ποσό των διδάκτρων σε σχετικό τραπεζικό λογαριασμό. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει σε δύο το πολύ σεμινάρια (μέχρι συμπληρώσεως του αριθμού συμμετεχόντων κάθε τμήματος). Αξίζει να σημειωθεί ότι δε θα γίνονται δεκτές εγγραφές μέσω fax-internet ή τηλεφώνου. 
Τα σεμινάρια αφορούν διάφορα θέματα όπως: Αμπελουργία- Οινολογία, Ανθοκομία, Αυτόματα συστήματα άρδευσης, Αρωματικά φυτά, Βιολογική γεωργία, Γαλακτοκομία, Δενδροκομία, Καλλιέργεια μανιταριών, Κηποτεχνία, Λαχανοκομία, Μελισσοκομία, Ποτοποιία, Εκτροφή Σαλιγκαριών, Αιθέρια έλαια, Πρωτοποριακές καλλιέργειες, Μελισσοθεραπεία, Απεντομώσεις-μυοκτονίες,  Εναλλακτικές καλλιέργειες, Ταρατσόκηποι, Ανθοδετική, Επιχειρηματικός σχεδιασμός στον Αγροτικό Τομέα κ. α. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους αρμοδίους από το Κτήμα Συγγρού (Λεωφ. Κηφισίας 182, Μαρούσι) στο τηλ: 210-8011146, ή αντλήστε πληροφορίες από τον ιστότοπό τους: www.ige.gr.

πηγή: http://www.ige.gr
         http://www.goodnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου